sreda, 3. junij 2009

So what!

Dans smo mel pevske vaje za valeto. Mislm C-jevci bi šli slabe dva tedna pred valeto spreminjat pesem.Loleki.hehe.A in B smo dans prou supr zapel. Po eni strani kumej čakam valeto. Jokala bom. Pogrešala bom use po vrsti

Dans dobila pošto da naj 16.6 pridm na upis v Gimnazijo. Berem, berem in razmišlam da se bojo čez slaba dva tedna naše skupne poti razšle. OMG groza. Jst ne wem kko bom to prebolela. Res da se bomo z nekaterimi vidl še na gimnaziji ampk kaj pa Saša, Maja, Eva Makarovič. One bojo drgje k mi tut nekej pomenjo. <33.
»Vsakič, ko se stara vrata zaprejo, se nova odprejo.« Tu je že res, ampk kaj bo stalo tam za starimi vrati. Naše prijateljstvo?? Rada spoznavam nove ljudi, in veselim že skupnih dni v gimnaziji. Vprašanje pa je če bom imela te ljudi pravtako rada, kot imam sedanje sošolce. Valeta se bliža, mene pa čedalje bolj stiska pri srcu. Ne razmišlam tko k naši fantje, pah kaj bote jokal bot vesela da greš iz šole. Oni majo svojo družbo, k živijo blizu in se bojo lahku usako minuto vidl. Kaj pa jst??Živim nekje bogu za leđima. Ne bom jih mogla usak dan vidt. Edin u šoli.

Vidm pa da se bomo še velik kregal do valete. Dans se je že začelu. Počutm se ku da sm jst kriva k nism dala za use fotokoperat kopije besedil. Mislm sj nism sam jst u devetm k zna iz neta potegnt besedilu, ga mau preuredit dt u word pa natisnt eno kopijo. Al je tžko pol it do razrednika pa prost za 20 kopij? SVAŠTA.


Prej sm si spucala očala in zdej mam lepo čist pogled na svet:)

Gledala sm razočarane gospodinje. Fuul dobr del. Upam da se nadaljuje sezona. Istu upam tut za CSI:Miami.

Uživejte še 12 dni do konca šole. Rada vs mam use. <33

Ni komentarjev:

Objavite komentar