torek, 30. junij 2009

Kristjan je moj PRJATU!

Učerej sm dobila navdih da napišm en post. Kr sm bla že u postli sm ga pisala kr v sms in zdej ga bom prepisala. :)

Kristjan, on je moj prjatu. Spominjam se dni, ko sva bla še mlajša, pa ku sm še jst u Šmihelu živela. Skor usak dans sva se vozila s kolesi,včasih se nama je prdružla še njegova sestra Katja. Skupej smo počel norčije. Ne bom nikol pozabila, ko je nezga dne dž padou pa je blo fuul velik luž, se posebej ena taka je bla blizu doma, kjer Kristjan živi. Tam sva se čes sprehajala, vozila s kolesi bila sva mokra in umazana a naju to ni motilo, saj sva uživala 100 na uro:).
Ko sm se vrnila iz Turčije sm šla prec na kolo z njim. Use,ampk res čist use sm mu povedala kaj sm tm doživela.Smejala sva se ko je bla nevihta, zajebavala sva se da se bo zgradba Cvetan podrla. Nasmejou me je že s samim "vetr phla", čemur se še dans smejeva ko se spominjava starih časou. Bla sva prjatla in še sva, vendar ne vrjamm da bova ohranila tko dobro prjatlstvo kot nekoč. On gre na tehnično gimnazijo, jst grem na splošno in zelo malokrat ga bom vidla. Mogoče tudi nikoli več. Vem da mu bom še poslala sms in ga prašala kko je kej, ampk skor nikol ga ne bom več vidla.

P.S: Kristjan, če to čist tko po slučaju to berš, vedi da bojo najini dnevi zabavnega otroštva ostali vedno v mojem spominu, in vedno se jih bom rada spominjala.

TVOJA PRJATLCA KAJA. :)

1 komentar:

  1. Vaaau.
    Nism vedla d sta si bla s Kristjanom tku blizu.

    OdgovoriIzbriši