sobota, 4. julij 2009

Prebold, Velenje, Polzela..Roadtrip<3

u četrtk se Zala, Matevž pa jst odpravno na Roadtrip. Naša postaja je bla najprej Prebold, kjer sta od Zale Babi in Dedi. Vozt se je blo carsko, mahal smo radarjm in se spakval..in ja supr :)
Ko smo pršli ns je čakalo kosilo, katerega nism mogla preskočiti. Babi in Dedka od Zale nism vidla že 5 let. In supr sm se jih razveselila. Nism mogla vrjet u kaki formi sta. Polna sta energije. Zakon sta. Igral smo se ristanc pa zemlo krst. Smeha pouno. in sm pogruntala, da se to 100% ne bomo nikol več igral.<3

Petek. pekle smo štraube. Če koga zanima kaj je tu naj si pogleda na netu XD. Šli smo u dom starejših občanov pogledat sestro od Zaline babice Maro.Spominja se je le na videz, saj nje nism vidla že kr nekej več kot 5 let. Pol smo šli na Polzelo k sestričnam od Zale. Ful majo lepo hišo. Tko nežne barve.Zvečer smo šli na skoke v Velenje. Mislm 4 odrasli pa jst pa Katja pa Zdenko smo hodil po lokalih in pil pa se pogovarjal, pa se mau nasmejal. Dobr blo.Konc skokou je blo ob pol pounoči in smo šli nazaj na Polzelo, kjer smo jedel. Pa smo okol 1 zjutrej pršli spet v Prebold. dž je padou. Soparnu je blo.

Sobota. Ustal se. zajtrkval. Spet šli na Polzelo in počas proti LJ, kjer smo šli še na bol kratk šoping. Dobila sm majčko. Lanki smo kupil kopalke z modrčkom in taškico za na plažo pa še gate da zdj ne bo več v plenico lulala. In končnu smo šli domou. Doma smo pa jedl. in pol pisal spisek kaj rabmo use za na morje. <33komej čakam.

Eva gre jutr u London. Fuul jo pogrešam<33
Urbn pride jutr in upam da se kmau vidva. <3

P.S: U Velenju majo za en Kurac WC-je.

Ni komentarjev:

Objavite komentar