nedelja, 15. marec 2009

BULSHIT!?

Mah..kko naj začnem.Po petih dneh spet pišm pa nimam neke dobre teme za pisat čeprav bi rada nekeja napisala..
Naj začnem!
Zgodovina, zgodovina sovražm zgodovino Lenartiču se je čist odfukalu.Dva pofukana poglavja mormo znt.pa ne wem kok letnic. Pa kratic.Sranje.Bulshit.
Za kontrolno sm se učila 5 ur pa sm komej za 5 napisala, a naj sploh razmišlam o gimnaziji?Ne wem če.Naj gre use nekam.Že razmišlam da ne bi šla na gimnazijo.

Geografija.Ma ta pripravnica je čist u glavo zadeta. Heh.Pa Lenartič misl da bomo mel kej od tega če nm bo dau obvestilu domou da nismo mel delovnih zvezkou.Nč ne bo meu od tega.In pa še nekej grozi!GLUPU!!

Valeta.Jao.Čedalje bolj se približuje.Ne wem al naj se jokam al naj se smejim. Mam občutk da se sploh ne bomo mogl zment. Po eni strani že komej čakam da spoznam nove frende, po drugi strani pa nebi se rada ločila z mojo generacijo.Res so supr.In ne wem kaj bi brez njih.Jokala bom.Jokala.

"Ne morem vrjet, da nisem več otrok,
kam gre ta svet, najbrš bom jokou ko bo čas za umret,
Jst homeč met, do smrti 16 let,..."

Ta viknd me je use razpizdlu, zato sm pa s tko veliki veseljm stebre v vinogradu brcala da smo lohk jih pol vn iz zemle dal.Res sm si dala duška.In v mislih mela ludi k bi jih tko nabrcala.

Eva, Urbn 2x, Jaka, Luka, Nina, Barbi, Ana 2x, Žalc, Zala and Jerca, največ ste mi.Res ste najbolši.<33

PS:Pa recimo da je blo tu to za dans.Dost sm že razpizdena zarad usga. In mami je zbolela, upam da še jst ne bom k mi radu odpornost pade.

Ni komentarjev:

Objavite komentar