sreda, 9. september 2009

Mirko :)

Dans je biu en tak težak dan u šoli. Sicr hvala bogu da je kr hitru minilu. Mel smo tri ure angleščine in u teh urah je sprašvala govorne. Sm se izoglna, tko da bom mela najbrš u tork. DELAT BO TREBA. :). Nataša,Anja,Klavdija so zakon. Skos se sam zajebavajo. Dans z njimi športna čist zakon.

In zdej potanovm nism več Kaja ampk sm Berkopec. Pač kr tko se je Anja odločila. :)..In zdej sm Berkopec dej odpri oknu...Berkopec dej se zrin, kaj čakaš.. :)..Berkopec unu, Berkopec drugu :D

Jutr mam šolo ob 9..in tu je čist zakon, kr fantje majo športni me pa lahku doma spimo. Ubistvu bom spala do pol 7 kr si morm še glavo oprt. Pol pa hitr u šolo kr mamo prvo uro fizko in bo Slado spet kej božou.(dobr da se nism usedla na rob mize;Boga Urška).
Jutr mamo blok uro glasbe in blok uro matematke. Pr glasbi bomo pel s profesorco k to piska, pr matematki bomo pa spet Hržico poslušal in si spet noben ne bo upou nč rečt ku ponavad :).

p.s: Dans sm si uspela celu sama malco kupt, drgač mi jo kupuje Zalka <3

Aja pa še to..mamo Petra u razredu in si je na list za ime napisou MIRKO in profesorca za geografijo ga je res poklicala Mirko mi pa pol usi u smeh. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar