torek, 12. maj 2009

piletova pizduleranja 1

evo, spet pile tukej, da mal smetim po kajinem blogu. pa tut mal zato ker se učaih prou paše razpisat in jst pač nimam več bloga, na fotoblog pa ne pišem. tku da. tukej bom obdelou ene par tem ki so zadne dni aktualne in prou vse mi grejo na faulus. pa kr začnimo.

1/ npzji.

glede tega lahko pa sam eno stvar rečem. kdudafak si je zmislu npzje? mislm. npzji so kukr komunizem. v teoriji je precej dobra ideja (sej veste: prever se znanje, vidš kje si, če slabu pišeš vidš da neki ne štima,...), ampak v praksi pa noben od niju ne dela kukr bi hotl. npz že zrd tega, ker mogoče uni smartassi niso pomisll na to, da se stvari pozab. in da si mogoče pa kdo ni zapomnu kako se imenuje sožitje med unim pofukanim jurčkom pa drevesom. (sej ne da je tu blo v npzju, ampak tku). ouverkil je blo pa pr slovenščini, ku je bla una men zlo ušeč pesm "obisk" od menarta. sej večina vas ve o čemu govori. in pol tku uprašanje kaj je sporočilo pesmi? halo?? una pesm nima sporočila. in ne govort da ga ma! lahko tut napišem pesm "zlata ribica, danka, motor" pa ne bo mela sporočila. al ne vem, kaj je blo sporočilo tm? da je on šou in druge pustu tm? al kaj? kr nekej.
nasploh pa je tu pač čist brezvezna stvar, ki obstaja sam zato, da ne bi mel možganov že čist v poletju, ampak da bi na koncu še mal garal. ah. no, čeprou da si ne bi kdo upou rečt da so popolnoma nekoristni in da od njih nč ne odneseš! jst sem namreč v pondelk zjutrej, ko sm (iz dolgčasa) prelistov neko uno biomapo, ugotovu, da polž, ko "opravlja potrebo" (= serje za počasne) dejansko serje ven med lupino pa svojim telesom tam, kjer bi bi mogu met nek bok al nekej tazga. na strani torej. sm bil pa kr mal razočaran ker v npzju ni blo uprašanja "opiši polževo prebavo" (to je dejansko: usta - cev - želodec - cev - freedom. nobenih črev, jetr, ...). še en razlog da ne maram npzjev :)

2/ moron.

pred kratkih sm zvedu da je zdej basist od kuzel, bivšega idrijskega pank benda, zdej pr kingstonih in je producent od atomik harmonik in jih je nekej promoverou in taka sranja. to je zame primer prodanga človeka. ku se ti gre sam še za dnar pa nč druzga. (pa ne mi rečt da mu je naenkrat ratou turbofolk ušeč, ker iz panka ne preideš na turbofolk. ne morš). prašič prodani skomercializerani. jebi se kaurič! jebi se.

3/ odbor.

za valeto. še ena potrebna ampak nadležna stvar. kukr menstruacija za ženske (če keri to krvavenje paše, uzamem nazaj :D). uglavnm vesel sm da me ni tm. ludje se derejo drug čez druzga, zmenjo se vsakič samo za spoznanje (dobr o tem ne bom, ker me ni tm in pač ne vem), pa tku. mislm da je problem ker se vi ku ste v odboru ne poslušate. vsak sam misl na to kaj bo on sam povedou, ne pa na to kar bo kdo drug. pomojem bi mogl uvest kako žogico in samo un ku ma žogico u roki lahko govori :). tu je en tak, retard-proof način.
aja sam tku. jst sm absolutno za čas na koncu. sej bo ampak useenu. zgodba o prijatelstvu? kr ena pesm. ker je nostalgična pa mal solzava še ne pomen da jo mormo pet. sej pač tu je moje mnenje, pomojem je čist patetična, ampak mogoče je pa komu ušeč. sej tut atomik harmonik je komu ušeč (recimo kauriču...). ah.

ah, bom zdej kr nehou. spat grem. tu je zaenkrat tu, drugi del pa pride po evrosongu ker bom meu sigurnu kej za povedat. unu bo 2. del :)

fajn se mejte, pa hvala ti kaja ker mi omogočaš da se tukej mal razpišem :)

pile :)

1 komentar: