sreda, 13. maj 2009

Za Jajota^^

"Dolgoletna pocukrana ljubezenska zgodba, potem velikanska želja po otroku, ki se je lepo uresničila, srečna bodoča očka in mamica, prečudovit prstan in zaroka pred očmi javnosti-Šlo je samo še za vprašanje, kdaj bo Saška Lendero in Miha Herzog pred Bogom in ljudmi dahnila usodni DA. A življenje jima je očitno namenilo drugačno, zelo trnovo pot"

Tule sm dans prebrala v NOVI.Tko v rumenem okvirčku piše, da je noben ne spregleda tega. Mislm halo kaj folku ni jasnu. A človek se dan danes še ne sme poroči. Na vsakem vogalu stojijo paparazzi. Ok sej je razumljivo kr so pač neke "slavne" osebe. Dvomm da je Saša Lendero slavna oseba, s tistimi 5 komadi. Res ne razumm. In kaj je še hujšga če jima je življenje namenilo trnovo pot. Vsak par, največkrat tisti, ki je skupaj samo zaradi denrja se velikokrat skrega. In to v življenju mora bit. Kaj če ljudje nebi izražali svojega mnenja?. Svet bi bil dolgočasen. ljudje bi bili zafrustrerani, bili bi zelo psihično na tleh, ker bi vse zadrževali v sebi.
Potem pa še pod eno sliko piše:" Saška in Miha zaradi druge ženske preživljata hudo krizo!" Halo kaj pa če temu Mihatu ni nč do Saše. Zakaj se mora javnost ubadat z zasebnimi ljudmi. In enkrat je blo objavleno kko si Saša Lendero masira prsi da bo imela večje. HALO!!. (in naslov tega v NOVI je "Njuna zveza v krizi")

DAVID(CASANOVA) IMA ČUDNO FOBIJO-spet nekej iz Nove.
Piše tkole: SvetlolasegaDavida že nekaj časa muči grozen strah pred hidroelektrarnami. To je šlo tako daleč, da jo sanja celo ponoči. In potem on pravi, da velikrat sanja o tem in ko so šli enkrat na izlet s šolo se je onesvestil ko so odšpli pogledat hidroelektrarno. In kaj je to kej tazga??..Mislm jst ne wem kaj folku ni jasnu. Ampk fora je da je na njegovi slikci krogc in v njem piše BIZARNO!!

In ne wem kaj je s to Novo. Mislm da nimajo kej več za pisat pamtnga.In mami je že miljonkrat rekla da je ne bo več kupvala. Dans jo je sicr po dougm času, ker je pač doma in ji je dougčas. Nova članke samo še ponavlja. Naprimr kko se je Domen Kumer zaletel, kar vemo da se je že milijonkrat. A na avtu je samo odrgnina.

Mah pustmo zdej to, ampk zdej se velik bolš počutm k sm se tko razpisala. Sj še nism konc.

Dans je biu tak čudn dan u šolo.Napeto ozračje, ker se skos sam neki kregamo zarad valete potem zarad aftrja, in še zarad pemi k naj bi jo pel na valeti. Ne razumm nekaterih ljudi. Jutr mamo spet odbor za valeto in upam da se bomo velik smenil tko k smo se u tork. Ne morem poslušat nekaterih ljudi. Sm tak človk da nč zase ne zardžim use povem usakmu v obrz. Pa če je ne wem kaj.

Zalko srečala dans na mostu ku sm šla k gimnaziji. Mislna je da pride Lana k njim, ampk sm jo razočarala.

Popoudne kupila nove kopalke. Zelo so mi ušeč. Mamici pač niso, itak jih bom pa jst nosila.
Glasbo dobila 5, slovenščino pa pač 3, kr je Kustička čudna.

Lanka zna povedat kko dela Papagaj. Zna povedat kko dela ura. In tut zna povedat KURAC^^
In dans se je polulala na ploščice v kopalnici.

Evo Jaka samo zate..XD

PS: nakladala sm ampk se se mogla razpisat. Mogoče je post mal nerazumljiv. Whatever.
P.S.S: Jakatu je bla dans zelo ušeč moja frizura, čeprou ne wem kaj je blo tko posebnga. Je reku da mi paše. Bom mela pa še ene parkrat u šoli jo, da se je bo nagledou. :)<3 :$

3 komentarji:

  1. nova xD to moja teta kupuje (al še ne vem). Pozabila si napisat, da si mela ful dobro frizuro. Hvala za post

    OdgovoriIzbriši
  2. ej to z novo se pa ne bi mogu bol strinjat. spet - samo za dnar se jim gre. pa kao do vseh informacij pridejo prvi. sej zrd nove je štajerski slavček "slaven", druzga pomojem sploh ni treba govort o novi. čisti bulšit

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja Pile čist se strinjam s tabo. Jaka bom dopisala da sm mela dans dobro frizuro čeprou ni blo nč posebnga.

    OdgovoriIzbriši