četrtek, 8. januar 2009

Klemnovo kraljestvo=SVET PODGURCOU

Zjutri.Napad na pajka.Sm mislna da bo Jerca kr bruhala, pol sm ga pa jst mogla pokončt.:S
Tale supr dubr slikca mi je ful ušeč.Tu predstavla Klemnovo kraljestvo ali svet podgurcou:).Evina umetnina med odmorom po biologiji:).Biologija, jao rumeni kostni mozek , nadlahtnica, itd...naj gre use nekam u tri pisane marjetice.XD.Zajebavanje pr športni, mene že ceu dan razganja in sm kr narodno zabavne pesmi pela.Jao:S.Spet mela srečo da me ni slovko pa kemijo prašala.Jaka in njegov čuft.Mislm kaj bi ljudje use nardil, da bi dobil tri čufte.Jaka je šou do kuharce pa je reku:"dejte mi prosm še en čuft, sm tko lačn, pa še biologijo smo pisal"in ga je res dubu.Pol je šou pa še Žalc pa ni tega reku ga pa ni dubu.XD.Kemija, računanje ne vem česa.Urbn hvala za kepo.Na srečo ni kam drgm prletela.Pile se sam z mano pogovarja s č,ž pa š.Haha.K sm ga jst nahecala da se naj, kr me čist nč ne mot da tko govori.Kr ga morm res pohvalt, zlo dobr govori.Pile svaka ti čast.:).Klemn bi pa kr ene obtožu da mu nism povedala za predstavitev.heh.Sj se je sam hecou.Sicr sej kdaj se pa Klemn ne heca
Jap sm brala do Ines blog.Ona ma zj potanovm kr novo starejšo sestro, nima druzga prjatla pa si je kr starejšo sestro izmislna.LOL.
Ok no recimo, da je tu use
RVM*
Uživejte

3 komentarji:

  1. napaka! ines ima poleg ljubeče starejše sestre tudi veliko prijateljic z grma. (ko je bila tam so ji pa lase strigli. right)
    in ines, tole ni obrekovanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Haha. Jap. Se popolnoma strinjam.

    P.S.: Eva je zakonsko slikco narisala. Najbol je zaleta zadela(čudnu ne? pa tako slabo ga pozna.lol.)

    OdgovoriIzbriši
  3. to je z mobijem slikano ne? za mobi ful dobra kvaliteta. drgač pa: rofl:D

    OdgovoriIzbriši