torek, 27. januar 2009

Neverending story <3


Tale objava bo douga vm že zdj na začetku povem:)

Zjutri budilka.Again.SUX.Zuni nč snega.Le mokra tla, moker zrak in use je blo mokro tut moja šipa.Kar nisem hotla ustat, ker je bla moja postla preveč topla:).


Biologija.OMG.Neke vaje za raztezanje.Dvojno drevo al neki tazga.Uglavnu blo use skp smešnu ker smo se prvo uro tam že neki gibal pa razmigaval(lekomusejedalu).!!


Geografija.Kmetijstvo smo še kr naprej gulil.Živinoreja.OMG!Vidla razredne slike, in Metka je rekla da tko zgledam ku da mam kou u rit zapičen.:S(Krneki).Ampk ne prou smo sexy.Ena izmed bolših slik.


Fizika.Tu je bla najbolša ure fizke, no poleg tiste ku je Jaka pileta neki po ušesu s kartončkom.heh.Sva mela operacijo "pokol medvedka".Dougčas nama je blo in sva mal rezala pa trgala me to you medvedka(nebomomenilaodkogajenekočbiu).Smo ga raztaula na mnogo koščkou..ušesa..roke...noge..glava..vrtnica..listi..itd..:)(sj vidte na slikci)
Po pouku jst čakala Jakata če se bo slučajnu prmigou iz kosila da greva skp domou.Skakanje po snegu.Mokre hlače.Mokre teniske. In Klemn kr naenkrat predlaga če gremo na vročo čokolado..se odpravmo pol smo pršli pa razočarani nazaj kr nismo mogl it:).Men je na pamt pršlo da bi bla midva lahku Jajo in Pajo iz risanke...Ampk je reku Jaka da sva Jajo in Kajo:)In ušeč mi je.:P
Pol bla pr sestričnah.Mela naudih nad slikanjem.Jih pa pol enkrat drugič objavm.Zalka and Jerca <3.
Dan je biu najbolši:)
Uživejte
PS:In jutr mejbi ne grem u šolo..če bojo splužil bom šla če ne pa ne..In dans sm rinsla avto v hrib..s tenisko delala umetne kolesnice..Lano zabavala..In dve ure pa pou smo se domou vozil..Odtsranjevala sm veje iz ceste..In sm čist zmučena

1 komentar:

  1. to je bla pa prava zajebancija. Največ dela je bilo z rokami. xD

    OdgovoriIzbriši