četrtek, 22. januar 2009

Superduper dan!!! x)

Jst ne wem kaj je men ampk vednu se zbudim 10 minut predn mi budilka zvoni.In kaj naj pol delam 10 minut??.NČ!ustanm..odprem vrata...in me mraz iz hodnika tko zadane da se popolnoma zbudim.Grem v kopalnico pogledam moj obrz in se zamislm??.kko lahku ljudje jokajo ponoč?..Ja no jst sm zdj že dve noči zaporedn jokala ponoč, kr sm se čist objokana zbudila.:S.Lana se že zjutri smeje..tko da ti popestri dan.Uzunej črni oblaki.Mal pred dežjem.Pretoplo za zimo.Gledam allstarke..pa ne wem če bi jih obula.Nism jih. pridm k Jerco..jo zbudim.REVA!!
Grem u šolo.

Prva ura športna.Mislm burgarci se je čist odtrgalu. Spusti, dvigni, zadrži 1,2,3,4....!Eva se je zaletela v odrivno desko, in noga jo boli.<3 Aja pa še to. Eni osebki so se u devetm razredu učil preval nazaj pa naprej delat.Pa pravjo da si bojo vrat zlomile.KRNEKI!!

Prosta ura.FOTOSEŠN.Zajebancija.Pikado.Lepilo.Viagra.Podstavk. Mi si marsi kej zmislemo.In četrtki med prosto uro so enostavno najboljši.Jaka,Špela, Eva, Žiga, Klara, Klemn.<3.zakon ste.Evo domou pospreml.Čokolade.Rafaelo.In od Eve mami je zlo gostoljubna.Jojo.

Likovno.jst bla model ostali so me pa risal.Hrbet me je bolel.Smuk pa njegove izjave. Lepotni rondo?WTF?Še naslednič bom model, pa mi ne bo treba risat.ouje.!!Tožibaba.Zamudl 5 minut.

Biologija.Kemija.Smuk se je dans čist otrgalu, je meu take izjave, in jst sm mislna da se bom poscala od smeha. Mislm sj on ma večkrat kakšne take fore.Jaka pr men sedeu k ni blo Eve.Oko.Učitlca je rekla da je nos čutilo za vid.Heh.

Ok recimo, da bi blo tu to.moja malenkost.Slikce od dans pa še pridejo, k mi jih bo Jaka na CD zapeku.Uživejte!

Ni komentarjev:

Objavite komentar